SAP tanácsadó

Miért válaszd ezt a képzést?

 • Intenzív, 1 hónap alatt elvégezhető
 • A gyakorlatnak köszönhetően naprakész szakmai tapasztalatot szerezhetsz
 • Egy elismert multinacionális vállalatnál biztosítunk munkát
 • Elköteleződésedért cserébe munkaadód a képzésed teljes költségét finanszírozza
 • A képzés áttekintése

  A kurzus célja olyan SAP tanácsadók képzése, akik részt vesznek SAP rendszerek bevezetésében és támogatásában mind a hazai, mind a nemzetközi piacon vagy modultulajdonosként és projekt koordinátorként vannak jelen nagyvállalati környezetben. A képzés során a hallgatók széles körű ismeretekre tesznek szert az SAP integrált ERP rendszer elméleti hátteréről, beállításairól, tesztelési módszertanáról és arról, hogyan alkalmazzák mindezt a gyakorlatban. A képzés során bemutatjuk az SAP ERP rendszert, elmélyítjük tapasztalataikat a különböző modulok tekintetében, lehetővé tesszük számukra, hogy ezeket a modulokat a gyakorlatban felhasználhassák és megtanítjuk mindazokat a szükséges szakmai készségeket, amelyekre szükségük van SAP tanácsadóként. Így a végzős hallgatóink képesek lesznek SAP tanácsadóként elhelyezkedni magabiztos szakmai ismereteikkel és gyakorlati tapasztalatukkal.

  Ismerd meg mentorunkat

  Tracsek Ferenc

  IDUCATE mentor

  Ferenc mérnöki, informatikai és közgazdasági diplomát szerzett és pályafutását SAP Key felhasználóként kezdte el a Fővárosi Vízműveknél. Ez volt a kiinduló pontja egy izgalmas 20 éves SAP tanácsadó karriernek, melyből 6 éven át az SAP Hungary-nél dolgozott, számos nemzetközi projektben vett részt és vezetői pozíciót töltött be.

  Karrierje során mindvégig kiemelkedően fontos volt számára a fiatal tehetségek mentorálása és támogatása, akik közül sokan ma is vezetői és cégtulajdonos szerepet töltenek be.

  Ferenc szakmai életét az SAP-nak szenteli, elköteleződéssel támogatja az újításokat és a tehetséges fiatalokat.

  A képzés részletei

  Finanszírozás

  A kurzus teljes költsége 7800 euro + áfa.

  18 hónapos elköteleződésedért cserébe a képzés teljes költségét munkaadód finanszírozza.

   

  Tudj meg többet és töltsd le a képzés tematikáját

  Karrier

  A képzés elvégzése után állást biztosítunk partnerünknél piaci átlagot tükröző fizetéssel.

  Tekintve, hogy a képzés tematikája partnerünk igényeire épül, ahol szakmai gyakorlatod végzed, biztos tudással a kezedben kezdheted a munkád már az első napon. A 18 hónapos elköteleződésedért cserébe munkaadód finanszírozza a képzésed teljes költségét.