SAP fejlesztő

Miért válaszd ezt a képzést?

  • Intenzív, 3 hónap alatt elvégezhető
  • Gyakorlatorientált képzésünknek köszönhetően naprakész tudás lesz a kezedben
  • Egy elismert multinacionális vállalatnál garantálunk állást
  • Elköteleződésedért cserébe a képzésed teljes összegét munkaadód finanszírozza
  • A képzés áttekintése

    A képzés célja olyan SAP fejlesztők képzése, akik mind a hazai mind pedig a nemzetközi piacon képesek lesznek SAP rendszerek bevezetésében, támogatásában részt venni vagy nagyvállalati környezetben fejlesztői munkát végezni. A képzés során a hallgatók átfogó tudást kapnak az SAP integrált vállalatirányítási rendszer elméleti hátteréről, a fejlesztői környezetről, a fejlesztési lehetőségeiről és mindezek gyakorlatban történő alkalmazásáról. A képzés keretében bemutatjuk az SAP vállalatirányítási rendszert, részletesen megismertetjük a hallgatókat az SAP ABAP nyelv alapjaival, evolúciójával, fejlesztői környezetével, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozhassanak az ABAP Workbench eszközökkel. A hallgatók megismerik az adatbázisfrissítési technikákat és az ABAP programok fejlesztését. Így a képzést elvégző hallgatóink magabiztos szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal helyezkedhetnek el az IT szektor SAP fejlesztői munkakörében.

    Ismerd meg mentorunkat

    Tracsek Ferenc

    IDUCATE mentor

    Ferenc mérnöki, informatikai és közgazdasági diplomát szerzett és pályafutását SAP Key felhasználóként kezdte el a Fővárosi Vízműveknél. Ez volt a kiinduló pontja egy izgalmas 20 éves SAP tanácsadó karriernek, melyből 6 éven át az SAP Hungary-nél dolgozott, számos nemzetközi projektben vett részt és vezetői pozíciót töltött be.

    Karrierje során mindvégig kiemelkedően fontos volt számára a fiatal tehetségek mentorálása és támogatása, akik közül sokan ma is vezetői és cégtulajdonos szerepet töltenek be.

    Ferenc szakmai életét az SAP-nak szenteli, elköteleződéssel támogatja az újításokat és a tehetséges fiatalokat.

    A képzés részletei

    Finanszírozás

    A kurzus teljes költsége 12.500 euro + áfa.

    18 hónapos elköteleződésedért cserébe a képzésed teljes költségét munkaadód finanszírozza.

     

    Tudj meg többet és töltsd le a képzés tematikáját

    Karrier

    A képzés elvégzése után állást biztosítunk partnerünknél piaci átlagot tükröző fizetéssel.

    Tekintve, hogy a képzés tematikája partnerünk igényeire épül, ahol szakmai gyakorlatod végzed, biztos tudással a kezedben kezdheted a munkád már az első napon. A 18 hónapos elköteleződésedért cserébe munkaadód finanszírozza a képzésed teljes költségét.